کنگر فرنگي يکي از متنوع ترين مواد غذايي دنيا است. نه تنها از آن در بسياري از غذاها استفاده مي کنند، بلکه در بين خارهاي دارويي نيز ستاره دار است. دانشمندان کنگر فرنگي را با نام Cynara cardunculus نيز مي شناسند. منشأ کنگر فرنگي منطقه مديترانه است. بنابراين آن را در اين منطقه مي بينيد، زيرا کنگر فرنگي ماده اصلي غذاهاي بسياري از کشورهاي نزديک اين منطقه است. امروزه کنگر فرنگي در مقياس جهاني محبوب است، اگرچه ديدن آن در ايران کم تر متداول است.
ارزش غذايي
- اول از همه، کنگر فرنگي يک غذاي کم کالري است که 100 گرم آن، تنها 47 کيلو کالري تأمين مي کند.
- علاوه بر اين حاوي مقدار بسيار کمي چربي اشباع شده است.
- از طرف ديگر غناي فيبر رژيمي، ويتامين ها و مواد معدني ممکن است مهم ترين ويژگي در بين واقعيت هاي غذايي کنگر فرنگي باشد.
- طيف گسترده اي از ويتامين ها در کنگر فرنگي وجود دارد، از ويتامينC ، B6، B12،A ،D ،E گرفته تا تيامين، نياسين يا ريبوفلاوين.
- به همين ترتيب، مواد معدني مختلف و در مقادير قابل توجه نيز دارد.
- کنگر فرنگي ميزان پتاسيم، فسفر، آهن، منيزيم و کلسيم فراواني دارد.
تنها مزاياي ثابت شده کنگر فرنگي
1- مقابله با سرطان
- يکي از مهم ترين فوايد سلامتي کنگر فرنگي بهبود پيشگيري از سرطان است.
- از بين حدود 1000 نوع غذا، کنگر فرنگي در بين 10 غذاي برتر با بيش ترين ميزان آنتي اکسيدان ها قرار دارد.
- و غناي آنتي اکسيدان ها با کاهش خطر ابتلا به سرطان همراه است.
- آنتي اکسيدان ها در برابر مشکلات بي شمار، داراي اثرات محافظتي هستند زيرا مي توانند اثرات خطرناک راديکال هاي آزاد را مهار کنند.
ادامه مطلب لينک زير:
کنگر فرنگي، خواص، عوارض و نحوه خريد آن که حتما بايد بدانيد!
درباره این سایت